Interior and more is het creatieve kind van Hannah en Jürgen. Wij ontwerpen interieurs, maar zoals onze naam doet vermoeden doen we veel meer dan dat. We luisteren naar onze klanten en tekenen een persoonlijk en uniek interieur dat bij je past én voor jou werkt.

Daarnaast begeleiden we je doorheen het interieurproject, van A tot Z, van ontwerp tot resultaat. En we werken alles af met de juiste styling. 

Of het nu gaat om een interieur bij jou thuis, op kantoor of in je zaak. We denken graag met je mee. Om zo plekken te creëren waar je je goed voelt, waar je gelukkig kan zijn! 

Als we ontwerpen gaan we steeds als team aan de slag. Samen volgen we de trends op, zoeken we nieuwe materialen, mooie kleuren en texturen, bepalen we de juiste merken. Hannah en Jürgen werken samen een visie uit voor jouw project. 
Hannah werkt vervolgens de ideeën uit op papier, met plannen, schetsen, moodboards en meetstaten. Jürgen houdt zich bezig met de technische kant en volgt de projecten verder op tijdens de uitvoering. We kunnen steeds terug vallen op een netwerk van professionele onderaannemers. 
Gedurende het hele project zijn wij aanspreekpunt voor zowel de klant als de aannemer, houden wij de planning in de gaten en brengen alle kosten in kaart. 
  • Interieurontwerp: Wij staan garant voor unieke, persoonlijke interieurontwerpen op ieders maat. Zowel residentieel, hotels, restaurants, office of retail, wij staan klaar met het nodige deskundig advies om met jouw project aan de slag te gaan. Persoonlijk kiezen we om te werken met handgemaakte schetsen, die de juiste sfeer weergeeft en de klant een beeld geeft van zijn droomproject. 
  • Materiaalkeuze / kleuradvies / meubeladvies: Vloeren, raamdecoratie, verlichting en kleuren? Je wilt dat alles bij elkaar past, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Ook hierbij geven we graag advies. De keuze van het juiste meubilair kan je interieur maken of kraken. Meubilair moet niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam, praktisch, onderhoudsvriendelijk en binnen ieders stijl en budget passen. Wij helpen je graag op weg, met mooie merken. 
  • ProjectbegeleidingBij de start van het project werken we een stappenplan uit voor het hele proces. Hierbij houden we maximaal rekening met de planning, de budgetten, de geleverde producten en diensten. We zijn een aanspreekpunt voor klant en onderaannemer, en werken samen naar het gewenste, vooropgestelde resultaat. 

Interior and more is het creatieve kind van Hannah en Jürgen

Hoe gaan we tewerk? 

Voor ons is het belangrijk dat we een 'klik' hebben met onze klant. We willen een interieurontwerp maken waar jij, als klant, zich goed bij voelt, en waar wij, als ontwerper, volledig achter staan. 

Alles begint bij ons met een gesprek. We zien jou graag live, als het even kan in de in te richten ruimte. Na een eerste kennismaking en bespreking van de verwachtingen maken wij een moodboard met onze visie en een vrijblijvende offerte. 

Je hebt bij ons steeds de keuze uit volgende pakketten: 

* Ontwerp pakket *

Bestaande uit uitgebreide grondplannen en aanzichten, moodboards, kleurenstudie, materiaalkeuzes en een uitgebreide kostenraming van uw project.

*  Totaal pakket *

Bestaande uit uitgebreide grondplannen en aanzichten, moodboards, kleurenstudie, materiaalkeuzes en een uitgebreide kostenraming van uw project. 

Technische plannen, uitvoeringsplannen, projectbegeleiding met werfplanning, werfopvolging, aansturen van onderaannemers. 

* Leuke extra's * 

3D visualisaties door middel van schetsen, renderingen of filmpjes, decoratie en styling uitwerken en plaatsen, professionele lichtstudie, gedetailleerde opmeting van sanitair en elektriciteit. 

 

Heb je toch een unieke vraag of wil je een pakket op maat? Neem gerust contact op of boek een kennismakingsgesprek.

 

Boek een kennismakingsgesprek

 

Interieurs worden graag als schetsend in beeld gebracht.

Fotografie: Mary Ann Doumen @maryshootspeople_photography_