Werk hard, winkel harder

Retail designen

Winkelen draait om de totaalbeleving. Niet alleen om wat er in je rekken ligt, maar ook om de inrichting waarin je klanten shoppen. Een inrichting die hen verleidt en jouw brand alle eer aandoet.

I am: designed to sell

Een winkel is meer dan random rekken op een rij. Met de juiste indeling en inrichting versterk je het doel van je winkel: verkopen.

I am: created

Een team van creatieve zielen. Een bende opvallende klanten. Maar vooral: resultaten waar we oprecht trots op zijn. Maak kennis met onze magnifieke projecten.

Nelissen faBRICK

Een nieuw kantoor en showroom, het visitekaartje van je bedrijf. Zo ook bij Nelissen faBRICK, een bedrijf dat in zijn nieuwe werkplek een diversiteit aan materialen wou gebruiken.

Rosa-Lee

Toen Ilses modewinkel, Rosa-Lee, verhuisde naar een groter pand, droomde ze van een winkel die zowel helder en open als warm en gezellig is.

I am: getting in touch

Geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen? Benieuwd hoe onze creatieve hersenkronkels jouw shop omtoveren in een meesterwerk? Neem zeker contact met ons op! We houden van een gezellige babbel.