Leveringen
Na bestelling worden de goederen door Interior and more klaar gemaakt voor verzending. Leveringen gebeuren op werkdagen, aan het adres dat door jou werd opgegeven. Nadat we de betaling hebben ontvangen en je bestelling werd verzonden, ontvang je een track & trace code. 
Als er niemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen bij levering, laat de koerier een bericht achter over de ophaling van het pakket. 
Als een product niet voorradig, op bestelling wordt klaar gemaakt of je wilt meer informatie over de beschikbaarheid of levertermijn, stuur dan een e-mail naar hello@interiorandmore.be. Wij geven je graag de nodige info. 
  
Leveringskosten en levertermijnen
Benelux € 6,00 / 2-3 werkdagen 
Gratis verzending vanaf € 99,00
Europa € 16,00 / 2-4 werkdagen 
Andere landen op aanvraag, afhankelijk van de bestelling. 
 
 
Retour
Wil je een product terug sturen, ruilen of is het beschadigd, jammer, maar we lossen het graag voor je op. Contacteer ons binnen 14 dagen na ontvangst op hello@interiorandmore.be. 
Geretourneerde artikelen moeten ons ongebruikt en in de originele verpakking worden terug bezorgd. 
  
Retouradres
Interior and more BV
Grootloonstraat 144
B-3840 Borgloon 
België
 
De koper is verantwoordelijk voor de retourkosten. Na ontvangst van het geretourneerde artikel volgens de retourprocedure, wordt het artikel geruild of terugbetaald binnen enkele werkdagen. 
 
Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Interior and more zich het recht voor om de consument aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de consument dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Artikels aangekocht met korting, sale-items en artikels die voor jouw op bestelling werden verzonden, kunnen niet worden geretourneerd.